Goede start AviAir Almere in eredivisie

Geschreven door Badmintonvereniging Almere

Het nieuwe AviAir Almere van coach Dave Khodabux is het nieuwe seizoen begonnen met een overwinning op Le Credit Sportif VELO. In Wateringen werd de 12-voudig Nederlands kampioen met 5-3 verslagen.

De dubbels werden verdeeld maar de enkelspelen gaven de doorslag in de behaalde overwinning. Diede Odijk, Sebastiaan Li en nieuwkomer de Letse Ieva Pope wonnen. Dennis Koppen trof de Nederlandse topspeler Nick Fransman die dan ook te sterk bleek.
De gemend dubbels werden weer verdeeld en door de winst van Europees kampioen Cheryl Seinen en teamcaptain Alex Vlaar wist de regerend landskampioen de winst mee naar Almere te nemen.

A.s zaterdag staat de wedstrijd tegen Amersfoort op het programma. Het duel wordt om 19.00 uur gespeeld in Sporthal Raggers. Daar worden ook andere competitiewedstrijden gespeeld en kan er volgens het coronaprotocol geen publiek worden toegelaten. Het hele verslag is te lezen op www.bvalmere.nl