Almere City FC wacht loodzwaar uitduel in Volendam

Geschreven door Redactie

Almere City, de koploper van de Keuken Kampioen Divisie speelt vrijdagavond de lastige uitwedstrijd tegen FC Volendam. De Noord-Hollanders staan momenteel vijfde op de ranglijst met 7 punten minder dan de Almeerders. Ondanks dit verschil ziet Almere City-trainer Ole Tobiasen Volendam als één van de beste ploegen van de eerste divisie.

Almere kan in vergelijking met de gewonnen thuiswedstrijd van vorige week tegen Go Ahead Eagles weer een beroep doen op Faris Hammouti en Shayon Harrison. Alles natuurlijk wel onder voorbehoud van negatieve coronatesten. 

Trainer Tobiasen kan tijdens de Markermeer-derby geen beroep doen op Radinio Balker en Anass Ahannach, die al langer geblesseerd zijn. Ook spits Elias Sorensen ontbreekt in het vissersdorp vanwege een achillespeesblessure. 

Vermoedelijke opstelling Almere City: 

Woud, Van Vlerken, Mirani, Helstrup, Lesquoy, Receveur, Koolwijk, Hammouti, Kaandorp, Verheydt en Bouyaghlafen.

Onze krant nog niet ontvangen?