Kleurrijke Paasactie bij Zorggroep Almere

Geschreven door Redactie

Donderdag 9 en vrijdag 10 april gaan medewerkers én spelers van Almere City FC langs bij vier verschillende zorgcentra in Almere om samen met de ouderen schilderingen op de ramen te maken. De aanwezige ouderen van binnen, Almere City FC vanuit buiten. Zorglocaties Castrovalva en De Zephyr worden op donderdag aangedaan. Vrijdag is Almere City FC aanwezig bij Het Archipel en De Toonladder. 

Omdat het Paasweekend voor de deur staat zullen de schilderingen geheel in dit thema worden opgemaakt. Daarnaast worden de ouderen op deze manier actief betrokken en ontstaat er op een interactieve manier, op veilige afstand, contact. 

Binnen dit initiatief wordt Almere City FC ondersteund door de aanwezige activiteitenbegeleiders vanuit Zorggroep Almere en heeft businessclubpartner TSR een muziekinstallatie beschikbaar gesteld om samen langs de tonen van de muziek de verfkwasten te bewegen. 

Om alle ouderen helemaal in de stemming van Pasen te laten komen worden er ook nog paaseitjes, beschikbaar gesteld door Sligro Almere, aan de ouderen overhandigd. Hopelijk toch nog, zoveel als mogelijk, een vrolijk Pasen voor iedereen!

Onze Ambassadeurs