Hardcorefestival Hardshock keert niet terug naar Almeerderstrand

Geschreven door Redactie

Het Hardshock festival komt niet meer terug naar Almere. Vanaf dit jaar heeft de organisatie van het hardcorefestival een locatie in de bossen bij Hellendoorn op het oog.

Het festival is twee keer gehouden in Almere, in 2016 en 2017. Vorig jaar ging het festival niet door. De organisatie besloot de tijd te gebruiken voor het vinden van een nieuwe locatie. "Er gebeurt heel veel in de omgeving Almeerderstrand en voor ons als organisatie is het belangrijk dat we een bepaalde vorm van continuïteit kunnen creëren en daarin is een locatie heel belangrijk", aldus Jacolien Verbeek van de organisatie. "Al die ontwikkelingen brengen voor ons veel onzekerheden mee."

Weersomstandigheden
Ook het weer speelt volgens Verbeek een grote rol. "De gemeente is bezig met een goede spreiding van evenementen, dat zorgde ervoor dat we niet naar een andere datum konden dan april, dat stukje was voor ons ook een doorn in het oog."

Verbeek kijkt met een tevreden gevoel terug op de edities op het Almeerderstrand. "Maar wat wij nodig hebben, is een locatie waar je toch wel een paar jaar vooruit kan en dat was op deze locatie wel heel moeilijk." Ze is blij dat er nu een locatie is gevonden waar het festival de komende jaren kan worden gehouden. 



 

Onze Ambassadeurs