Loodgietersbedrijf S.K. Fleur is uw loodgietersbedrijf in Almere!

Geschreven door Redactie

Loodgietersbedrijf S.K. Fleur is uw loodgietersbedrijf in Almere! Het Almeerse bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot multidisciplinaire onderneming. Dé loodgieter, dakdekker en instaleur van Almere en omgeving: 24 uur per dag bereikbaar en op zaterdag, zondag en in geval van spoed.

Voor een loodgieter, dakdekker of installateur hoeft u niet verder te zoeken. Loodgietersbedrijf S.K. Fleur Almere werkt in alle stadsdelen van Almere en tot 25 kilometer rondom Almere. Ervaren medewerkers kunnen elke klus aan, ongeacht het tijdstip. Zo zijn zij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. 
Bovendien leveren zij hun diensten aan tegen de scherpste tarieven in Almere! Loodgietersbedrijf S.K. Fleur Almere doet was ze zegt, wanneer het u uitkomt. Wel zo makkelijk, een vakman onder de knop van uw telefoon. Loodgietersbedrijf S.K. Fleur rekent geen voorrijkosten en biedt een scherp tarief. 

Het bedrijf bestaat uit jonge professionals met voldoende ervaring om full service dienstverlening te kunnen bieden in Almere. De loodgieters, dakdekkers en installateurs staan altijd voor u klaar om vanaf de top van uw woning tot en met de grond te kunnen helpen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die Loodgietersbedrijf S.K. Fleur kan uitvoeren? Neem dan contact op via  www.loodgietersbedrijfalmere.nl of vraag meteen vrijblijvend een offerte op door te mailen naar: sidneyfleur@gmail.com.

Onze Ambassadeurs