Win een romantische Valentijnsdag met overnachting in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Op donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. Dat is hét moment om je geliefde in Almere Centrum te verrassen met een romantische hotelovernachting inclusief ontbijt bij Hotel FINN.

Wie kans wil maken op deze prijs kan terecht op almerecentrum.nl/valentijnsdag. Hier kan iedereen laten weten waarom ze hun Valentijn willen verrassen met een overnachting bij FINN.
De leukste, meest originele of bijzondere inzending wint deze romantische prijs. De overnachting staat gereserveerd voor de nacht van 14 op 15 februari 2019.

Meedoen kan tot en met 11 februari. De winnaar wordt op 12 februari geïnformeerd. Alleen de winnaar krijgt bericht.

Valentijnsdag wordt sowieso goed gevierd in Almere Centrum. Iedereen met een Almere Centrum Klantenkaart maakt bijvoorbeeld kans op een romantische verrassing. De eerste honderd klantenkaarthouders die zich op Valentijnsdag melden bijVVV Almere aan De Diagonaal 199 krijgen een roos met een lief kaartje voor hun Valentijn en gratis een exclusieve Almere Centrum shopper. Wie nog niet in het bezit is van een klantenkaart kan deze gratis aanvragen via almerecentrum.nl/klantenkaart.

Naast deze winactie pakken de ondernemers in Almere Centrum uit met de leukste Valentijnscadeaus en Valentijnsacties. Wie nog niet heeft bedacht hoe zijn/haar Valentijn te verrassen kan inspiratie opdoen via www.almerecentrum.nl.

Onze Ambassadeurs