Theatergroep SubSub speelt nog één keer

Geschreven door Redactie

Theatergroep SubSub speelt de voostelling Extreem nog één keer. Op zaterdag 12 oktober, is de voorstelling om 20.30 uur in Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10, te zien.

De theatergroep speelde afgelopen voorjaar een reeks voorstellingen in de Voetnoot. Negen jonge acteurs en actrices vertellen het verhaal van een extreemrechtse groep. De hoofdrolspeler, Mark, beland door geweld tegen moslims in de gevangenis en komt daar tot inzichten. Tickets zijn verkrijgbaar via KAF.nl/subsub.

Over Extreem “Confronterende voorstelling ‘Extreem’ geeft stof tot nadenken. “Het stuk confronteert de toeschouwers met extreemrechts geweld én verborgen racisme.” stelt Almere Deze Week. Extreem gaat over een extreemrechtse jongen die door geweldpleging tegen moslims in de gevangenis terecht komt. Daar komt hij tot inzicht dat haat zijn leven niet beter heeft gemaakt en hem ook nooit gelukkiger zal maken. “Extreem is een voorstelling die je gezien MOET hebben!” zegt een reporter van Jong in Almere. De voorstelling is geschreven en geregisseerd door Esther Bolte. Het stuk wordt gespeeld door 9 jonge acteurs en actrices.

Over Theatergroep SubSub 

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap in Almere. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Foto: Claudia Kamergorodski

Onze Ambassadeurs