Keuze van de redactie: nacho's in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Vorige week maandag was het Internationale nacho dag. Heb jij die gemist? Dat is niet erg natuurlijk, wij van de redactie vinden dat het elke dag nacho dag mag zijn! We delen graag met jou onze favoriete nacho Places-To-Be.

In Almere Centrum zijn veel locaties waar je heerlijke nacho's kunt eten. Van vega nacho's tot pulled chicken nacho's. In Almere Centrum zijn vele variaties te vinden. Niet elke nacho liefhebber houdt van dezelfde dips. Hierom plaatsen wij onze favoriete nacho variaties!


Rosita's 

Rosita's heeft de beste Mexicaanse nacho's in Almere! Deze heerlijke en knapperige tortillachips komen uit de oven op een bedje naar keuze. Je kunt kiezen uit gehakt, kip, vega en zelfs garnalen. Deze heerlijke combi's moet iedereen zeker een keer geprobeerd hebben. De nacho's worden afgetopt met gegratineerde kaas. Voor €6,25 heb je een heerlijke snack of voorgerecht!


Hudson Bar en Kitchen 

De nacho's van Hudson Bar en Kitchen heten Lazy Sunday Nacho's en zijn al verkrijgbaar vanaf €7,75. Voor de prijs krijg een heerlijke volle schotel met salsa, rode ui, cheddar, guacamole, jalapenos en zure room. Voor een kleine betaling extra kun je ook chili con carne bij de nacho's bestellen. Hmm, smullen! Ideaal om je 'zondag' mee te beginnen ;-)


Lou Steetfoodbar 

Lou is dé streetfoodbar van Almere! Lunch, diner, borrel of snack: niks is te gek. De nacho's van Lou komen in een goede hoeveelheid, zelfs te delen met twee personen! In drie bakjes krijg je lekkere gesmolten cheddar cheese, guacamole en crème fraîche. Verkrijgbaar vanaf €6,95.


Anno 

Anno heeft nacho's met een twist! Bij Anno krijg je heerlijke chilisaus en guacamole bij de nacho's. Echt om je vingers bij af te likken. Heerlijk als tussendoortje!


Ben je op zoek naar nog meer eten of drinken inspiratie? Houd onze website dan goed in de gaten, binnenkort lees je meer! 




Onze Ambassadeurs