Almere krijgt primeur met nieuw concept Dunkin' Donuts

Geschreven door Redactie

De beroemde donutketen Dunkin' Donuts gaat een vestiging in het stadscentrum van Almere openen. Het is de eerste Nederlandse vestiging die gaat verkopen volgens een nieuw concept. Daarmee wordt de naam van de keten veranderd naar Dunkin' en kunnen klanten er ook een ontbijt krijgen.


Bij het nieuwe concept hoort ook een mobiele app die het mogelijk maakt om voordeel te sparen voor korting op producten.  


De donutwinkel komt aan de Stationsplein 26, waar voorheen Juwelier Nyborch zat. De opening is op donderdag 28 februari om 07:00 uur 's ochtends. De eerste 100 klanten krijgen een jaar lang gratis donuts.  


Amerikaans 

Dunkin' is opgericht in 1950 in Amerika. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Nederland heeft vestigingen in onder meer Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.