Floriade Fotowedstrijd van start

Geschreven door Redactie

Wethouder Loes Ypma heeft vrijdag de aftrap gegeven van de Floriade Fotowedstrijd. Tot en met 15 mei kan iedereen maximaal drie foto’s insturen via een speciale website.


De foto moet een link hebben met de komende Floriade in Almere of één van de thema’s: groen, voeding, energie en gezondheid. Wethouder Ypma: "In de aanloop naar de Floriade in 2022 kunnen we met de fotowedstrijd in beeld brengen en laten zien wat voor een geweldige stad Almere is en waar we hier voor staan en voor gaan: de groene stad van de toekomst." 


Na 15 mei buigt een jury zich over alle inzendingen. Er zijn twee categorieën in de wedstrijd: jongeren tot en met 18 jaar en iedereen vanaf 19 jaar. Per categorie worden tien foto's uitgekozen door de jury. Het publiek kan op de foto's stemmen, maar de jury kiest per categorie ook nog een favoriet uit. De winnaars worden tijdens het Floriade Festival op 15-16 juni 2019 bekendgemaakt. De winnende fotografen krijgen een camera van 800 euro en de foto's zullen tentoongesteld worden tijdens de Floriade in 2022.

Onze Ambassadeurs