Dunkin' Donut of the Day #03 - White Chocolate Cookie

Geschreven door Redactie

Ons Almere is fan van de Almeerse vestiging van Dunkin' Donuts in de Stationsstraat! Om jullie mee te laten genieten hebben wij de Dunkin' Donut of the Day in het leven geroepen.


Dagelijks presenteren wij een Dunkin' Donut of the Day, waarbij we je informatie zullen geven over de inhoud en de smaak van de donut. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.


Deze relaxte zondag vonden wij het tijd voor:

White Chocolate Cookie

Voor een chocoladeliefhebber komt dit in de buurt van Hemel op Aarde... De combinatie van de buitenkant van heerlijke witte chocolade is al voldoende om het water in je mond te laten lopen. Maar Dunkin' Donuts strooit dat dan ook nog eens een flinke lading Oreo koekkruimels overheen! Alsof dat nog niet voldoende is proef je bij een flinke hap de witte chocoladevulling. Mocht je overigens niet van chocolade houden dan is dit zeker geen aanrader!

Deze overdosis aan overheerlijke chocolade geeft je energie op een rustige zondag!Onze Ambassadeurs