5X vegetarisch in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Van 11 t/m 17 maart is het de nationale week zonder vlees. Veel mensen proberen steeds minder vlees te eten, maar vinden dit toch nog best lastig. In Almere Centrum zijn er enorm veel restaurants waar je voor vegetarische en-of veganistische gerechten terecht kunt. Ben jij op zoek naar vegetarische restaurants in Almere Centrum?


The Black Cockatoo

The Black Cockatoo heet niet voor niets ‘vegetarian cafe’. Als vegetariër/veganist kun je hier echt je hart ophalen. De menukaart verandert regelmatig en je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en af en toe ook diner.


De Beren

Restaurant de Beren is onlangs uitgeroepen tot meest vegan vegan-friendly keten. Om dat te vieren serveren zij vanaf 4 maart 2019 extra veel vegan-friendly-food. Naast de 100% vegetarische burger zijn nu alle burgers en de saté in vegetarische variant te verkrijgen.


Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans kun je terecht voor de lekkerste bagels met vegetarisch beleg. Er is voor ieder wat wils met de paddoburger van champignons, meatless magic groenteburger, hummus, awesome prana en de bospaddenstoelen kroketjes. Ook kun je qua drankjes hier goed terecht met de ruime keuze uit soorten melk zoals haver, kokos en sojamelk.


Subway

Bij Subway bepaal je helemaal zelf wat je op je broodje doet. Ga voor een broodje gezond, maar laat de ham achterwege. De combinaties zijn eindeloos! Natuurlijk helpt Subway je ook een handje en kun je kiezen uit verschillende vega opties zoals de Vegan Supreme, Veggie Delite en Veggie Patty.


Boodschappen doen bij…

Ook voor je gewone boodschappen kun je in Almere Centrum terecht als het gaat om gezonde en vegetarische opties. Breng eens een bezoekje aan Ekoplaza of de Natuurwinkel. Heb je hulp nodig? Het personeel helpt je graag om de juiste vleesvervanger te vinden.