Een handje noten per dag verhoogt de weerstand

Geschreven door Redactie

Nieuwe actie bij Nuts4All om jezelf of iemand anders te verrassen! 

In de coronacrisis is het leuk om mensen om je heen te verrassen, of juist jezelf. Een leuke cadeauverpakking met maar liefst 12 zakjes (6 verschillende) heerlijke en gezonde nootjes, compleet met een leuk Stay Safe kaartje, waar je door Nuts4All een afzender op kunt laten zetten! Zowel de verpakking met de gezouten, als die met de ongezouten, nootjes zijn te verkrijgen voor slechts 15,00 euro inclusief verzendkosten. Er is ook een iets luxere uitvoering in een leuke cadeaudoos, deze kost slechts 17,50 euro inclusief kaartje en verzendkosten.

Wie wil dit nu niet ontvangen! Verras iemand anders, of jezelf! Bezoek de website en bestel! www.nuts4all.nl