Studentenkortingen in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Wist je dat je als student heel voordelig kunt eten in Almere Centrum? Op vertoon van je studentenpas krijg je bij verschillende locaties hele leuke voordelen. Zo scoor je bij diverse horeca een paar euro korting op je biertje, maaltijd of lunch. Maar ook krijg je kortingen bij de sportschool, diverse kledingwinkels, de kapper en leuke uitjes in Almere Centrum. Met je studentenpas krijg je kortingen bij meer dan 20 verschillende locaties in Almere Centrum. Van korting bij je favoriete restaurant tot aan korting bij je lievelingswinkel, ontdek ze allemaal!


Horeca

Streetfoodbar LOU

€1,- korting op alle biertjes bij Streetfoodbar Lou.

Elke donderdag ontvang je bij LOU €1,- korting op alle biertjes.


Snack Bistro

€5,- korting op patat, snack en drinken bij Snack Bistro Stadhuisplein.

Bij Snack Bistro ontvang je voor €5,- een patatje mayo, een snack naar keuze (frikandel, kroket of kaassouflé) en frisdrank naar keuze.


Par Hasard

€2,- per biertje of wijntje en €12,50 voor een daggerecht.

Bij Café Par Hasard krijg je een tapbiertje of een huiswijntje voor €2,-. En voor €12,50 kun je kiezen uit één van de drie daggerechten.

Bierfabriek

10% korting op de hele rekening.

Bij Bierfabriek Almere ontvang je als student 10% korting op de gehele rekening. Vergeet je studentenpas niet!


Yamas

25% korting op lunch en diner.

Bij Yamas Food & Drinks kun je iedere dag genieten van een heerlijke Griekse lunch of diner met 25% studentenkorting op vertoon van je studentenpas.


Almere Döner Center

10% korting op je aankoop bij Almere Döner Center.

Almere Döner Center biedt verschillende Turkse gerechten. Van de Turkse pizza’s (Lahmacun), Dürüm met döner tot aan Baklava. Met 10% korting kan je hier zeker voordelig lunchen met jouw studiegenoten.


Hudson Bar & Kitchen

Van maandag t/m vrijdag ontvang je 10% korting.

Wie zijn ogen sluit tijdens het bijten in een Hudson burger, waant zich heel even in hartje Amerika. Verwacht burgers, frietjes, cocktails, snacks en een hoop gezelligheid.


Den Enghel

Bij Den Enghel betaal je op vertoon van je Studentenkaart slechts €10,- voor een maaltijd en een drankje.

Den Enghel is een gezellig cafétje op de hoek van het centrum in Almere. De gezellige sfeer zorgt voor een hoge populariteit onder de studenten! Voor maar €10,- kun je al genieten van een maaltijd en een drankje naar keuze!

Mocakmore

15% korting op het gehele assortiment

Bij Mockamore kan je altijd langskomen voor een lekker bakkie koffie en iets lekkers! Deze koffieshop is zeer populair onder studenten in Almere. Tijdens de tentamenweken geven zij speciale aanbiedingen om jullie te ondersteunen!


Vitaminstore

10% korting op alle juices

Vitaminstore is dé moderne health specialist. Een persoonlijk advies staat hoog in het vaandel bij Vitaminstore. Bij hun vind je 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica. Speciaal voor studenten 10% korting op juices!


Café op 2

10% korting op de gehele rekening

Café op 2 is een gezellig café met veel studentenvoordeel! Naast de 10% korting op het gehele assortiment bieden ze ook gratis bitterballen bij aankoop van een pitcher bier.


Sake

Bij Sake krijg je op vertoon van je studentenpas wel 20% korting op een all you can eat menu.

Op vertoon van je studentenpas en juiste verificatie (ID/rijbewijs) ontvang je 20% korting op het ‘all you can eat’ menu. Deze korting is geldig van maandag t/m donderdag (excl. feestdagen). Bij reservering ‘studentenkorting’ vermelden.


Rosita’s

Bij Rosita’s betaal je als student slechts €12,50 voor een maaltijd en een drankje op vertoon van je studentenpas

Rosita’s is een gezellig Mexicaans restaurant. Als deal hebben ze een tortillagerecht en een drankje voor €12,50! Er zijn ook regelmatig happy hours waar je de 2e cocktail gratis krijgt.


Shoppen

Gents

Bij Gents scoor je €100,- korting op een rokkostuum.

Bij Gents koop je de mooiste pakken, stropdassen en overhemden. Ben jij op zoek naar een nieuw pak? Neem dan vooral een kijkje bij Gents en scoor een rokkostuum met €100,- korting.


Society Shop

Diverse korting

The Society Shop verkoopt exclusieve herenkleding. Aan studenten bieden zij de volgende spectaculaire kortingen:


€100,- korting op een maatpak (van 399,95 naar 299,95) 

20% korting op extra’s

2 paar schoenen voor de prijs van 1!


VVV Almere

€2,50 korting op een 036 t-shirt.

Op vertoon van jouw studentenpas ontvang je bij VVV Almere €2,50 korting op een gaaf 036 t-shirt.


Uitjes

Hackerroom

Bij The Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ontvang je 25% korting op een unieke escape room.

Bij The Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ontvang je als student 25% bij het gebruik van de code: ‘SIA25NAHW’.

The Hackerroom vind je in de nieuwe bibliotheek


Kinepolis

Tot wel €8,70 korting bij Kinepolis!

Bij Kinepolis Almere kun je voor €8,70 naar de bioscoop op vertoon van je studentenpas.


Overig:

Picture People

Tot wel €5,- korting bij Picture People.

Omdat het tegenwoordig belangrijk is om op te vallen, wanneer je aan het begin van je carrière staat. Geeft PicturePeople €5,- korting op sollicitatie foto’s. En wanneer je met je vrienden op de foto gaat betaal je niet €39,- maar €9,-!


Coco Nails & Spa

€5,- korting op een nieuwe set of bij bijvullen

Voor mooie nagels moet je bij Coco Nails & Spa zijn! Zij bieden speciaal voor studenten €5,- korting. Op vertoon van je studentenpas natuurlijk.


Kinki Kappers

15% korting op alle behandelingen.

Kinki Kappers geeft studentenkorting! Voor alle behandelingen (wassen, knippen, verven, etc.) geven zij 15% korting als jij je studentenpas laat zien! Kinki Kappers bevindt zich op de Grote Markt 43, lekker dichtbij in het centrum.


Er zijn nog veel meer toffe kortingen buiten Almere Centrum, zoals goedkoper zonnen, korting op je rijlessen, voordeel op sporten en uitjes. Ontdek alle uitjes op www.studentinalmere.nl


Onze Ambassadeurs