Bokswedstrijd YouTubers in Topsporthal

Geschreven door Redactie

Morgen is het zover, het boksevenement waar Nederlands kijkend YouTube naar uitkijkt! In de Topsporthal Almere vinden drie wedstrijden plaats tussen YouTubers.

De afgelopen maanden zijn de YouTubers flink in training gegaan, waarbij ze op hun eigen kanalen hun achterban op de hoogte hebben gehouden van de vorderingen. Het evenement wordt omschreven als Dé Nederlandse YouTube-bokswedstrijd van 2019! 

John Quote vs. Paul King

Paul King mag zich sinds 1983 Almeerder noemen en is dan ook één van de "stads-vertegenwoordigers" op het evenement. Paul is bekend van King Alert op YouTube, is schrijver van het boek King Alert, komt regelmatig op televisie en is ook te boeken als DJ! 

John Quote is met zijn ruim 200.000 volgers op YouTube ook geen onbekende! In één van zijn video's laat hij zien dat hij helemaal klaar is voor het gevecht met Paul King. De verwachting is dan ook dat het een serieuze bokswedstrijd zal worden! 




Aarthos vs. Kwaaivines

Als één van de bijdragers aan Prankster is Aarthos bekend onder de YouTube kijkers. Ook hij is de afgelopen maanden intensief aan het trainen geslagen waarbij met c.a. 85 kg een geduchte tegenstander zal zijn voor Kwaaivines.

Ook Kwaaivines is bekend van zijn vele prank-video's waarin hij diverse "vreemde" opdrachten heeft uitgevoerd. Vele kijkers en luisteraars kennen Kwaai ook van het nummer Party waar hij zijn stappen in de muziekwereld zet.






Harm vs. DieTim

Harm is uitgedaagd door DieTim om het tegen hem op te nemen in de ring. De staredown gaf al een aardig beeld van wat we mogen verwachten in de boksring. Harm heeft de afgelopen tijd met veel discipline zich voorbereid op komende zaterdag, waarbij de ruim half miljoen volgers konden meegenieten van de voorbereidingen.

DieTim, ook wel bekend als Snapking heeft tijdens een mooie sparringspartij met Paul King al even mogen proeven aan de wedstrijdspanning, waarbij Paul Tim omschrijft als een straatvechter met een ijzersterke linkse stoot. Ook DieTim heeft bijna een half miljoen volgers die o.a. de sparringspartij hebben kunnen volgen!

Programma

16:30 – Deuren open

16:30 – 17:00 – Meet & Greet met alle boksers 

17:00 – 17:30 – Meet & Greet met YouTubers (Don de Jong & Ties Granzier)

17:30 – 18:00 – Meet& Greet met YouTubers (Thorben, Ronald, Paraduze & Mick)

18:00 – 20:00 – Bokswedstrijden (Aarthos vs. Kwaaivines – John Quote vs. Paul King – Harm vs. DieTim)

Ook Ons Almere zal aanwezig zijn bij dit evenement. We zullen regelmatig live gaan via onze Social kanalen zodat jullie mee kunnen genieten. 



Onze Ambassadeurs