Zeewolde komt weer op routeborden A6

Geschreven door Redactie

28 februari diende de VVD een motie in om Zeewolde weer op de routeborden te krijgen. De meerderheid was het hier mee eens. Op dit moment werkt het verwarrend voor de Zeewoldenaren.  


De provincie gaat binnenkort in gesprek met Rijkswaterstaat hierover. De indiener kreeg veel vragen over de bereikbaarheid van Zeewolde. Volgens veel mensen is het verwarrend, zelfs met de navigatie op je telefoon.


De uitleg van Rijkswaterstaat, waarom ze Zeewolde van de borden hebben verwijderd, wisselde steeds. Eerst zou Zeewolde terugkomen op de borden, toen weer niet. Vervolgens was een uitleg dat ze alleen Almeerse wijken op dat stuk van de A6 wilden.

Ook investeert Flevoland veel in de bereikbaarheid naar onze provincie. Zo is de N305 al verdubbeld. Maar ook daar zien reiziger geen Zeewolde op de borden. Er staat alleen Almere Overgooi, Almere Hout en Almeerderhout.

Een beetje alsnog Zeewolde niet bestaat dus…


Onze Ambassadeurs