Vriendenloterij verrast Almeerder

Geschreven door Redactie

Danny Laponder (41) is een ambassadeur bij de Hersenstichting. De stichting wilde hem in het zonnetje zetten, en deed een aanvraag bij de Vriendenloterij. Deze verraste Danny met een gloednieuwe fotocamera! 


Danny heeft zijn passie in fotograferen gevonden. In 2015 kreeg hij een beroerte, waar hij dagelijks nog steeds last van heeft. Zijn grootste wens was om te fotograferen met een professionele camera. 


Danny zet zich samen met zijn vrouw en zoon in voor de Hersenstichting. Zij brengen de gevolgen van een aandoening aan de hersenen onder de aandacht bij patiënt en de naasten van de patiënt. De Hersenstichting geeft aan dat Danny veel voor ze betekent. 

Danny heeft afleiding in fotograferen gevonden. Hij kan niet meer werken door té veel prikkels. De Hersenstichting zegt heel blij te zijn met de hulp van de Vriendenloterij. Ook Danny is er heel blij mee. Hij loopt graag door de natuur. Door zich te focussen op fotograferen kan hij zijn zorgen opzij zetten, en mooie ervaringen vast leggen.