Hockeydames pakken punt tegen Were Di

Geschreven door Redactie

De dames van De Almeerse Hockey Club hebben zondag in de Promotiedivisie op eigen veld gelijkgespeeld tegen Were Di. De ploeg van coach Dider Meijer kwam tegen de gasten uit Tilburg niet verder dan 1-1. Bij de rust gingen de Almeerders nog met 1-0 aan de leiding.

De Almeerse dames kregen in de eerste helft drie strafcorners. Bij de derde corner bediende Melissa Pieters met een geslaagde variatie Quirine Angel op maat. Zij bleef koelbloedig en zette haar ploeg met een droge knal op voorsprong.

In de tweede helft kwam de nummer twee uit de competitie via een strafcorner op gelijke hoogte. Rosalie de Beer tekende voor de gelijkmaker. De dames van De Almeerse Hockey Club gaan volgende week in Amstelveen op bezoek bij HIC.