Oplevering woontoren op project Almere Duin (DUIN)

Geschreven door Redactie

Almere Duin is weer een woontoren rijker. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep leverde zojuist 107 appartementen op aan investment-manager en ontwikkelaar van woningen Amvest. De appartementen zijn verdeeld over de woontoren Sydney die bestaat uit 22 verdiepingen. 

Voor Koopmans Bouwgroep uit Enschede is dit de tweede woontoren die zij hier in het deelplan Kop Zuid van het project DUIN heeft afgerond.

Afgelopen maand kregen de kopers van 84 appartementen in woontoren San Francisco eveneens de sleutel van hun nieuwe appartement. Onder de gebouwen is inmiddels een parkgarage gerealiseerd met capaciteit voor ruim 850 parkeerplaatsen. Hierin krijgen de bewoners een vaste parkeerplaats. 

In een nieuw duinlandschap realiseert Amvest circa 3.000 woningen, horeca, hotels, winkels, zorgvoorzieningen, onderwijs, kantoren, wellness en leisure. DUIN is een bijzondere ontwikkeling direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam. Naast de diverse mogelijkheden voor de wonen en de zakelijke markt, ontstaat er een nieuw robuust ecosysteem met een bijzondere vegetatie en een watersysteem.

Onze Ambassadeurs