Teaser MAIN Energie Business Challenge Aftermovie

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag is de MAIN Energie Business Challenge met succes afgesloten! Ons Almere deed mee als deelnemend team. Met elkaar hebben we meer dan 86.000 euro opgehaald voor Stichting Make-A-Wish!


Stichting Make-A-Wish

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Nee, het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Met elkaar bedacht, uitgeschreven en tot in de puntjes geregeld. Bedoeld om kinderen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten.

Het grootste deel van het geld dat is opgehaald tijdens de MAIN Energie Business Challenge gaat naar de kinderen die nog zitten te wachten op een wensvervulling. Het overige geld gaat naar het realiseren van 'Magic Carpets' in ziekenhuizen. Magic Carpets zijn tapijten waarbij kinderen worden gestimuleerd om over beleving na te denken. 

'Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer vertrouwen en kracht geeft, en blijvend impact heeft.'

Aftermovie

Voor het maken van video's en een aftermovie was Bas Uijlings Fotografie ingeschakeld om beelden vast te leggen voor de MAIN Energie Business Challenge. Tijdens de MAIN Energie Business Challenge heeft Bas Uijlings een teaser van de aftermovie in elkaar gezet. Onze krant nog niet ontvangen?