De MAIN Energie Business Challenge van 2019 gaat bijna van start!

Geschreven door Redactie

Morgen is het eindelijk zo ver! De MAIN Energie Business Challenge van 2019 gaat van start!

Er komen drie bijzondere dagen aan voor alle deelnemers. Ons Almere houdt je graag op de hoogte van de planning. Wij houden je elke dag op de hoogte via onze eigen MAIN Energie Business Challenge pagina op ons platform! Tevens krijg je het laatste nieuws mee via onze MAIN Energie Business Challenge Facebook pagina. Heb je daar nog geen kijkje genomen? Klik dan hier

Donderdag 28 maart

Donderdag 28 maart verzamelen alle auto's vanaf 06:00 uur op de Grote Markt in Almere. Rond 07:00 uur zullen alle auto's vertrekken richting Reims. De eerste stop zal plaatsvinden bij een restaurant in Limburg voor koffie en vlaai. Vervolgens wordt de route naar Reims opgepakt en worden de snelwegen zo veel mogelijk vermeden. Hierdoor ontstaat er een mooie route met veel wisselvallige wegen. Na een heerlijke lunch op een prachtige locatie met wederom een prachtig uitzicht vervolgen we de route naar Reims. Voordat we naar het hotel gaan verzamelen we met z'n allen in de pitstraat van het oude stratencircuit in Reims. Hier zullen prachtige groepsfoto's gemaakt worden. Alle deelnemers overnachten in een prachtig hotel in Reims.

Vrijdag 29 maart 

Op vrijdag lunchen alle teams in het hotel. Vanaf 14:00 uur zal er een activiteit plaatsvinden in Reims. Wat deze activiteit is, is ook voor alle deelnemers nog een verassing. Zorg dat je onze pagina goed in de gaten houdt om up-to-date te blijven omtrent de laatste ontwikkelingen van de MAIN Energie Business Challenge 2019! De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner waarna een vrije invulling van de avond gegeven wordt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we voldoende slaap hebben om de volgende dag weer fris en fruitig in de auto te zitten voor de terugreis!

Zaterdag 30 maart

Vanaf 11:00 uur zullen de teams vertrekken vanaf het hotel, terug naar Almere. Er is voldoende ruimte voor de teams om onderweg te lunchen. De richttijd voor aankomst in Almere is 16:00 uur. Voor 17:00 uur moeten alle teams binnen zijn. Hierna zal er een feestelijk ontvangst en presentatie zijn voor alle auto's op de grote markt. 

Er zullen verschillende activiteiten zijn aankomende zaterdag. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je echt niet missen! Vanaf 14:00 uur ben je als bezoeker welkom. Er zullen diverse food stands staan en je kan o.a. racen in een echte race stoel!

Zorg dat je er bij bent want het wordt een auto-spek-takel!Onze krant nog niet ontvangen?