PVM is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. PVM helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?


PVM Notaris in Almere

Zeg je notaris Almere, dan zeg je PVM notarissen Almere. PVM notarissen is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een bekend notariskantoor in de gehele regio. Vanuit het centraal gelegen kantoor in Almere verzorgen zij op deskundige en vriendelijke wijze de notariële dienstverlening. 

PVM informeert je op deze website graag verder over het kantoor, de medewerkers en de vele producten en diensten die zij jou kunnen aanbieden op het gebied van registergoederen, personen- en familierecht alsmede ondernemingsrecht. 

Als notaris in Almere, zetten zij de traditie van PVM notarissen voort: open en efficiënt, maar met jouw belang continu als onze leidraad zorgen zij voor de rechtszekerheid van de klanten. In de huidige markt met al zijn uitdagingen en snel veranderend tijdsbeeld, zeker voor het notariaat in het algemeen, hebben zij als doel “ouderwetse” kwaliteit te leveren, met een open oog voor de mens achter het juridische vraagstuk en tegen een concurrerend tarief. 

Voor al uw notariële zaken: vertrouw op PVM in Almere!


Wat betekent dit voor Ons Almere?

PVM heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren?

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken. 

Onze krant nog niet ontvangen?