Tomingroep voor mensen met én zonder beperking

Geschreven door Redactie

Veel personen kennen de Tomingroep als mensen die het groenonderhoud doen binnen Almere. Ook maken zij wijken schoon, en verzorgen ze het stadscentrum. Wat veel mensen niet weten, is dat de Tomingroep nog veel meer doet.


Zij zijn namelijk ook actief in de metaalbewerking, kringloop, montage, catering en sommige persoonlijke diensten worden verzorgd door de Tomingroep. 


De werknemers van Tomingroep zijn vaak mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het is een erg brede werkgever voor mensen mét of zonder beperking. 

In 2015 was de Tomingroep nog een sociale werkvoorzienig. Ondertussen is Tominroep een normale werkgever, maar wel voorname voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die niet heel makkelijk een baan vinden kunnen bij Tomingroep aan de slag. 

Inmiddels telt de Tomingroep al meer dan 1700 werknemers. Een paar jaar geleden werd het niet als het perfecte werk gezien, maar omdat zij nu zo breed zijn is dat anders. Ook krijgen mensen begeleiding waar nodig is. Er is nu ook een Tomin Academie, waar mensen certificaten en basisopleidingen kunnen halen. 


Onze Ambassadeurs