Wij zoeken een fulltime redacteur

Wij zoeken een nieuwe collega voor de redactie. Ben jij op zoek naar een leuke functie voor 32 tot 40 uur per week, dan zoeken wij misschien wel jou!

Inmiddels verzorgen wij het nieuws op vier online nieuwsplatformen (OnsAlmere.nl, OnsGooi.nl, Ons-Lelystad.nl en OnsWolderwijd.nl). Daarnaast verschijnt in Almere en Lelystad de maandelijkse huis-aan-huiskrant waarin op de komende maand vooruit geblikt wordt. Dit alles volgens het principe, voor de stad en door de stad.


Wat ga je doen?  

Als redacteur ben je mede-verantwoordelijk voor de content op de verschillende platformen. Met je collega's van de redactie ga je iedere dag op zoek naar het laatste nieuws over de stad en de meest interessante onderwerpen. Je schrijft leuke artikelen hierover op de website en voor de krant, je helpt bij het onderhouden van verschillende sociale media-kanalen en geeft ondersteuning aan de sales. Daarnaast krijg je de kans om de leukste evenementen en locaties te bezoeken.


Wie ben jij?  

 • Je hebt een MBO of HBO studie afgerond, bij voorkeur op het gebied van online media, communicatie of journalistiek;
 • Jouw Nederlands is nagenoeg foutloos;
 • Je toont initiatief, bent creatief en zit vol leuke ideeën;
 • Je bent zelfstandig en vindt het leuk om hard te werken;
 • Je hebt affiniteit met Almere en de verschillende onderwerpen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een gezellige werkomgeving in een sterk groeiende organisatie. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Je hebt leuke collega’s die ook echt geïnteresseerd in je zijn;
 • Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Je mag deel uitmaken van een team met grenzeloze ambities, alleen dit jaar worden er nog een extra krant en twee online nieuwsplatformen gelanceerd in Nederland;
 • Unieke ervaring om je te ontwikkelen als online redacteur;
 • Veel leuke uitjes waardoor je je niet hoeft te vervelen;
 • Salarisindicatie: € 1.800,00 tot € 2.100,00 per maand.

Wie wij zijn?

Ons Nieuws is een nieuwe uitgever op het gebied van hyper-lokaal nieuws. Wij hebben in september 2018 OnsAlmere.nl gelanceerd en binnen 6 maanden is dit uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform van Almere. Vanaf september 2019 is Ons Almere ook als gratis maandelijkse huis-aan-huiskrant uitgebracht. Inmiddels hebben wij in vier verschillende regio's een online nieuwsplatform (Almere, 't Gooi, Lelystad en Wolderwijd). Ook in Lelystad wordt vanaf 1 mei 2020 een fysieke krant uitgebracht met het "feel-good" nieuws waar wij om bekend staan.. Wanneer alles volgens plan verloopt zullen er jaarlijks 3 online nieuwsplatformen en 2 huis-aan-huis kranten aan de portefeuille worden toegevoegd.


Herken jij je in deze vacature?  

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie en CV met pasfoto. Deze kun je sturen naar ons mailadres. Vermeld in de motivatie wat jou persoonlijk aantrekt aan deze vacature. Hier zijn wij erg benieuwd naar!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze Ambassadeurs