Topsporthal eert sporters met Wall of Fame

Geschreven door Redactie

De topsporthal in Almere heeft sinds dinsdag een Wall of Fame. In aanwezigheid van Almeerse topsporters is deze muur met afbeeldingen van sporters onthuld.

De gemeente Almere wil met de Wall of Fame Almeerse sporters eren die Europees, Wereld of Olympisch kampioen zijn. "Om de mensen te eren maar ook om aan te geven wat een sportieve stad Almere is", aldus wethouder Jaap Lodders.

Bij de onthulling waren ook atleten aanwezig onder wie voetballer Hedwiges Maduro, kickbokser Remy Bonjasky, atleet en bobsleeër Timothy Beck en kunstrijder Niki Wories. "Supergaaf natuurlijk dat al die topsporters op de wall worden gezet. Het is gewoon een pluspuntje bij het sporten", aldus kunstschaatser Wories.


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.