Volgende test wacht voor O21

Geschreven door Redactie

Zeven punten uit vier wedstrijden. Dat zijn de prima cijfers die Almere City FC O21 kan overleggen na de eerste vier speelronden op het hoogste niveau. Dinsdagmiddag wacht de volgende test als medekoploper FC Groningen O21 naar Almere komt.


Het seizoen is uitstekend begonnen voor City. In de eerste speelrondes werd de volle buit gepakt en op doelsaldo stond de ploeg van Hedwiges Maduro zelfs een tijdje bovenaan. Tegen NAC Breda werd vervolgens verloren en na een gelijkspel tegen Twente/Heracles staat de oudste jeugd uit de Football Academy derde in Divisie 1A. 


Een ultieme kans om terug te komen in de top volgt vanmiddag tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De noorderlingen staan nu gedeeld eerste met negen punten, wat betekent dat een Almeerse overwinning morgen minstens een tweede plaats oplevert. 


Makkelijk zal dat echter niet worden want de Groningers hebben met enkele prima uitslagen laten zien waarom ze thuishoren in de top. Zo werd de huidige medekoploper al met 1-0 verslagen en werd er verder ruim gewonnen van onder meer Twente/Heracles en NEC Nijmegen. 


Het wordt dus interessant om het duel vanmiddag te volgen. Aangezien de maatregelen van de overheid vanavond pas om 18:00 uur ingaan, is het sportpark nog open voor publiek. Kom dus genieten van de laatste wedstrijd met publiek, maar houd de RIVM-maatregelen in acht. Houd anderhalve meter afstand! 


De aftrap is om 13:00 uur. Onze Ambassadeurs