Cheat Cookie of the day #4 - de nieuwe "cheat-sensatie" van Almere!

Geschreven door Redactie

In februari is de Almeerse Joe Lamptey gestart met het maken en verkopen van zijn "Cheat Cookies". Deze unieke cookies worden op ambachtelijke wijze gemaakt naar het geheime recept van Joe. Wanneer je besluit om te gaan "cheaten" dan is de 15 cm grote smaaksensatie de ultieme cheat!

Omdat wij gek zijn op "stiekeme dingen" hebben we besloten om de komende week iedere dag een andere Cheat Cookie uit te proberen. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.


If you already tried the rest, you can go for the best! 

Vandaag mochten wij cheaten met een koek belegd met een basis van melkchocolade. De toppings bestonden uit diverse noten, caramelfudge, chocoladechips, en Oreo. We kijken uit naar een avondje gezellig kletsen onder het genot van deze traktatie!

De Cheat Cookies zijn echt machtig, dus je kunt prima met z'n tweeën of zelfs met z'n drieën een cookie delen! Hoewel... eenmaal de smaak te pakken blijf je cheaten!   


Krijg jij na het lezen van dit artikel ook trek in een Cheat Cookie? Neem dan een kijkje op de Social Media kanalen van Joe: https://www.facebook.com/CheatCookie/ of https://www.instagram.com/cheatcookie/ om zelf te bestellen.