Kom elke zondag ontbijten bij de Sunday Breakfast Club

Geschreven door Redactie

Geniet van een heerlijk biologisch ontbijt

Elke zondag zorgt de Sunday Breakfast Club dat je welkom bent voor een groen ontbijtje voor slechts 8,95 euro.

Vanaf 10 uur wordt er een vers gekookt eitje of stuk seizoensfruit van fruithal Smits geserveerd. Samen met een duurzame koffie of thee van Smit & Dorlas, lekkere sappen en een keuze uit biologische bosbessen muffins, vegan wortelcake of een geweldige croissant van BroodLetter uit Almere Buiten.

Bij Paviljoen de Oostvaarders in Almere geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. Zij werken waar mogelijk met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam!

Kom op zondag langs en geniet van het goedkope duurzame ontbijtje!

Oostvaardersbosplaats 1, 1336 RZ Almere