Vrij-Mi-Bo Brasserie Bakboord

Geschreven door Redactie

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Brasserie Bakboord een gezellige laagdrempelige vrijdagmiddagborrel!

Met Oesters en Champagne, maar ook met bitterballen en bier. De eerstvolgende borrel is weer in januari.

Brasserie Bakboord 

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.

Chef-kok Raffaelë Puliga en Sous-Chef-kok Stefan Gasman zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.  

Sander Nordsiek, Chris Bos en Cynthia Degenhardt en hun team zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een heerlijke lunch of diner. 

Vrij-Mi-Bo 

Elke laatste vrijdag van de maand is er een vrijdagmiddagborrel bij Brasserie Bakboord. Ben je klaar met werken, maar heb je wel zin in nog een gezellig hapje en drankje? Voel je niet beroerd om aan te sluiten! Gezamenlijk met andere partners, vrienden en zakelijke contacten maken we er met z'n allen een mooie avond van!

Met een Dj of live muziek, bitterballen en bier of champagne met oesters. Voor ieder wat wils. Ben jij er bij? 

Kun je er niet bij zijn? Wees niet getreurd. Op vrijdag 27 september is de volgende editie! Wil je meer lezen over het evenement? Klik dan hier!

Bron: Brasserie bakboord

Onze Ambassadeurs