Lidl gaat groot distributiecentrum bouwen op Stichtsekant

Geschreven door Redactie

Lidl gaat groot distributiecentrum bouwen op Stichtsekant

Supermarktketen Lidl gaat in Almere een groot distributiecentrum bouwen op het bedrijvenpark Stichtsekant. De supermarktketen heeft vandaag een koopovereenkomst met de gemeente getekend voor een kavel van 16 hectare.

Harm van Oorschot, directeur Centrale Diensten van Lidl Nederland, zegt verheugd te zijn over deze overeenstemming met de gemeente Almere. "Door de centrale ligging in Almere kunnen we nog efficiënter invulling geven aan de logistiek in onze organisatie."

Volgens de gemeente gaat het om de grootste grondtransactie met een bedrijf uit de geschiedenis van Almere. Wethouder Maaike Veeningen zegt de komende tijd nog meer overeenkomsten te kunnen sluiten.

Volgens een woordvoerder van Lidl is nog niet duidelijk hoeveel banen het nieuwe distributiecentrum gaat opleveren.