Wij geven 100x 2 pizza's weg!

Geschreven door Redactie

Maak kans op twee oven-heerlijke medium pizza's van Domino's Pizza Almere Muziekwijk!

Domino's Almere viert binnenkort de feestelijke opening van haar nieuwste locatie: Almere Muziekwijk! Ons Almere heeft wederom een primeur en mag in het Domino's personeel trainingsweekend van zaterdag 13 en zondag 14 juni, 200 oven-heerlijke pizza's weg geven. Jij maakt dus kans op twee pizza's!

Het enige wat je hoeft te doen is de puzzel oplossen die weergegeven staat op pagina 20 van de krant Ons Almere, editie juni. Mail ons het juiste antwoord toe en maak automatisch kans!

De puzzel

Elke maand staat er een leuke puzzel in de krant Ons Almere. Domino's Pizza Almere is deze maand de puzzelsponsor. Los de puzzel op en mail het juiste antwoord naar winactie@onsalmere.nl. Geef aan wat je favoriete smaak is (je mag kiezen uit alle smaken), wat jouw voorkeursdag en tijd is dat jij de bestelling kunt ontvangen en wat je adres en telefoonnummer is. Mail je antwoord o.v.v. Domino's Pizza. Stuur je antwoord in voor donderdag 11 juni!

De krant kun je online lezen of ophalen bij een van onze afhaalpunten

Tijdblokken

Je kunt kiezen om je bestelling op zaterdag 13 of zondag 14 juni te laten bezorgen. De tijdblokken verschillen namelijk tussen 16:00 uur en 18:00 uur en 18:00 uur en 20:00 uur. 

Let op: deze winactie geldt alleen voor de postcodes 1309, 1311, 1312, 1313, 1319, 1323 en 1324.