Eerste gasten op camping Waterhout

Geschreven door Redactie

Doordat camping Waterhout een nieuwe locatie krijgt wordt er nog hard gewerkt. Maar dat houdt gasten niet tegen om alvast te gaan kamperen. De eigenaren van de camping vertellen dat in het Paasweekend al goed vol zat. 


Er wordt heel hard gewerkt aan de nieuwe camping, en dat is ook te zien. Het is nog lang niet helemaal klaar, maar de eigenaren hebben er wel heel veel zin in. 


Omdat de toiletgebouwen nog niet af zijn staan er nu tijdelijke douche-en-toiletvoorzieningen. Sommige gasten vinden dit totaal niet erg, maar juist mooi om te zien hoe zij er bij zijn geweest vanaf het begin. Sommige gasten hebben hier helemaal geen zin in, maar dat begrijpt de eigenaar ook. Ze zijn nog aan het verbouwen, dus helaas is er nog niks aan te doen. De kampeerplekken zijn inmiddels wel al van gras voorzien. 

De eigenaren van de camping hopen wel dat de gemeente snel begint met de aanleg van de fietsophaalbrug. Wanneer dit gedaan is kunnen mensen over het fietspad van het Schateiland naar de Oostvaardersdijk en van de mooie natuur genieten. Momenteel moeten fietsers kilometers omfietsen. 

De officiële opening van de camping staat voor 21 juni. Dit is ook gelijk de langste dag van het jaar. De eigenaar belooft om er een mooi feest van te maken. 


 

 

Onze Ambassadeurs