Ontmoet morgen de jeugdbrandweer!

Geschreven door Redactie

Morgen komt de Jeugdbrandweer van Zaanstad bij PIT Veiligheidsmuseum op bezoek!

Naast hun eigen brandweerwagen nemen ze ook een hoop stoere spullen mee en het leukste is, jij mag er ook mee aan de slag!

Jong geleerd is oud gedaan

Denk jij dat je een brandslang net zo snel kan oprollen als een pro? Kan jij makkelijk je weg vinden in het donker? Dan is deze middag echt wat voor jou! De hele middag zijn er activiteiten zowel binnen als buiten het museum. Deelname is gratis met een geldig entreebewijs van PIT. Kom je ook? 

Evenement informatie

Datum 28 april 2019 

Tijd: 12:00 – 15:00

Prijs: gratis, exclusief museumentree . Koop je ticket online met korting.

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. Het museum is leuk en leerzaam voor jong en oud .

Onze krant nog niet ontvangen?