Almeerse hockeyheren pakken punt tegen Pinoké

Geschreven door Paula Blesing

De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondag in de Hoofdklasse in een thuisduel tegen Pinoké met 3-3 gelijk gespeeld.

De Almeerders begonnen goed aan het duel. Deegan Huisman opende in de twaalfde minuut de score. In het begin van het tweede kwart kwamen de gasten goed terug door kort achter elkaar twee keer te scoren. Eerst was Texas Bukkens trefzeker. Een minuut later zette Marlon Landburg de gasten uit Amstelveen op een 2-1 voorsprong. 

Valentijn Charbon bekroonde een mooie solo met de gelijkmaker voor de Almeerders. Via een benutte strafcorner van Stijn Jolie komt Almere in de 48e minuut op een 3-2 voorsprong. Kort daarna komt Pinoké weer langszij met een rake strafcorner van Alexander Hendrickx. 

De heren spelen vrijdag weer een thuisduel. Dan is Klein Zwitserland de tegenstander.

Onze krant nog niet ontvangen?