“ALMERE VOOR MUZIEKIDS”

Geschreven door Redactie

“ALMERE VOOR MUZIEKIDS”
 van start gegaan. 

De gehele maand mei staat in het teken van “Almere voor Muziekids”. 21 bedrijven gaan in de maand mei een actie houden om aandacht te schenken aan en geld op te halen voor De Muziekids Studio Almere in DeKindekliniek in Almere. Deze studio is momenteel 5 ochtenden en de woensdagmiddag open om kinderen van 0 tot 18 jaar die naar de dokter moeten in DeKinderkliniek te vermaken met muziekspelen voordat ze naar de arts gaan. Meer geld is nodig om ook de andere 4 middagen open te kunnen. Per dag komen er gemiddeld meer dan 100 kinderen muziek maken onder begeleiding van een groep vrijwilligers. De artsen zijn net zo blij als de kinderen omdat de patiëntjes, door eerst te spelen met de muziekinstrumenten veel ontspannener zijn en de behandeling soepeler verloopt. De aftrap van de actie, op 30 april, wordt gedaan door Burgemeester Franc Weerwind voorafgaande aan een viergangen diner t.b.v. De Muziekids Almere bij Brasserie Julia. Tijdens deze avond zullen ook een aantal speciale stukken worden geveild. Deze avond is helemaal uitverkocht en de organisatie, De Kiwanis Almere, verwacht dan ook meteen met een mooi bedrag de actie “Almere voor Muziekids” te beginnen.

De deelnemende bedrijven zijn: Brasserie Julia – Slagerij Verhoef – Hudson Bar & Kitchen – Flamed thuisbezorgd.nl – Chocolaterie Knusz – Brasserie Bakboord – Ijssalon Mariola –De Thuishaven – Bakker Bart Haven – Hendriks Visspecialiteiten – De Kaasmakerij – El Greco Filmwijk, Sensemakers - Wilma's Place - Haarstudio Havenzicht - Bosrestaurant Buitengewoon Lekker Kemphaan - Outdoor park S.E.C. survivals - Lodgerie Het Groene Geheim - Top Hair - Happie Snack - Grieks restaurant Olympia  

Kijk voor de acties die de verschillende bedrijven voeren op www.muziekids.nl/almere, op de facebook pagina Almere voor Muziekids of op de website van de deelnemende bedrijven. Voor algehele info mail naar rens@rensvangrinsven.nl.

Onze Ambassadeurs