Hockeytrainer Kroukamp in gesprek over langer verblijf

Geschreven door Redactie

Het bestuur van De Almeerse Hockey Club is met trainer Jamie Kroukamp in gesprek over een langer verblijf bij de club. Kroukamp is de opvolger van Dider Meijer, die begin deze maand vanwege slechte resultaten met het eerste dames hockeyteam op non-actief werd gezet.


De voormalig assistent van Meijer boekte afgelopen zondag met de dames het eerste resultaat onder zijn leiding. De hekkensluiter van de Promotiedivisie won voor eigen publiek met 2-1 van Rotterdam.

Volgens voorzitter Wibo van der Meulen Kunee is onder Jamie Kroukamp de instelling van de dames veranderd: "We moesten iets doen om de ploeg wakker te maken. Je ziet dat ze nu vechten voor elke bal. En dat toont de bereidwilligheid om uit het sportieve dal te komen."


Van der Meulen Kunee zegt in gesprek te zijn met Kroukamp over een langer verblijf: "Alles staat nog open. Wij willen eerst de gesprekken met Jamie afwachten voor we verder gaan met de invulling van de trainersfunctie bij de dames. We hebben daarvoor nog twee maanden de tijd."

Onze Ambassadeurs