De lancering van Beauty & Lifestyle Magazine editie mei was een succes!

Gisteravond was de lancering van de Beauty & Lifestyle Magazine Almere 036, 't Gooi 035 en Lelystad 0320 edities van mei. De lancering vond plaatst bij La Dame Nails in Almere Poort.

De lancering van het Beauty & Lifestyle Magazine was een groot succes. De opkomst was groot en er werden prachtige prijzen verloot!

Beauty & Lifestyle Magazine Mei

Blader door één van de leukste magazine van jouw regio, lees de leuke items, reacties en verhalen van enthousiaste bedrijven die je iets te vertellen hebben. Het magazine staat boordevol leuke columns, te gekke weetjes met win-acties en natuurlijk jouw favoriete horoscoop. 

De editie mei van het Beauty & Lifestyle Magazine is nu online te lezen! 

Mooie prijzen

Elke maand staat er in het leukste blad van jouw regio te gekke win-acties! Tijdens de lancering gisteren werden er toffe prijzen aangeboden zoals een bioscoopbon voor twee personen, een proefbehandeling om af te slanken van Petrie van Dorp, een meter bier bij Café 1e Rang, verzorging voor je voetjes bij La Dame Nails, een goodiebag en een wimper set t.w.v. 65 euro van Star Beauty Studio.

Wil jij ook kans maken op te gekke prijzen? Lees dan via deze link de nieuwste editie! Of check de live video's op de Facebookpagina van Beauty & Lifestyle Magazine voor andere te gekke prijzen. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de Facebookpagina. 

Speciale gasten

Op het evenement van de lancering van Beauty & Lifestyle Magazine waren een aantal speciale gasten aanwezig. In dit artikel zetten we drie powervrouwen die aanwezig waren bij dit evenement in het licht. Alle drie de vrouwen hebben op hun eigen manier met hun onderneming een mooie bijdrage kunnen leveren aan Beauty & Lifestyle Magazine 036.

La Dame Nails

Jeannette Bogaard is eigenaresse van manicure- en nagelsalon La Dame Nails in Almere Poort en vaste columniste bij Beauty & Lifestyle Magazine waarbij ze vertelt over haar dagelijkse gang van zaken in haar salon. 

Jeanette is druk bezig met het opzetten van een nieuw evenement dat zij samen met eigenaresse van 'hart for her' aan het organiseren is: De Beauty & Bites Tour.  

De Beauty & Bites Tour is een wandeling op zondagmiddag 29 september 2019 waarbij je van 12:00 tot 17:00 uur de leukste beauty bedrijven én restaurants in Almere-Poort beleeft en ontdekt. 
Je wandelt langs diverse beauty bedrijven die je lekker in de watten leggen met bijvoorbeeld een handmassage, heerlijke scrub, sportdemo of kleuradvies. Deze bezoekjes worden afgewisseld met restaurants die een 'lekkere bite' verzorgen. Denk aan sushi, een lekkere bitterbal of een heerlijke glaasje bubbels. 

Lekker genieten, bijkletsen met vriendinnen, inspiratie op doen en een frisse neus halen op je eigen tempo. Dat is de Beauty & Bites Tour - vertelt Jeanette.

Wil je meer weten over dit te gekke evenement? Je lees het allemaal in de mei editie van het Beauty & Lifestyle Magazine!

Petrie van Dorp

Petrie van Dorp is schrijfster, vaste columniste van Beauty & Lifestyle Magazine, heeft haar eigen afslankstudio en is public speaker. Daarnaast is ze energetisch therapeut, Feng Shui Expert, moeder van drie kinderen en weet ze als geen ander een heldere brug te slaan tussen het aardse en het spirituele bestaan. 

Petrie zal op haar verjaardag (22 mei 2019) haar eerste boek lanceren, waar ze de afgelopen drie jaar aan heeft gewerkt. Vol trots presenteerde Petrie haar cover op het evenement van Beauty & Lifestyle. Momenteel ligt het boek bij de drukker, maar wij mochten het eerste exemplaar vol lof al meemaken. Haar boek 'The Power To Believe In You' zal binnenkort verschijnen. 

'Het boek staat vol met leuke verhalen en inspirerende verhalen' vertelt Petrie. 

Wil jij kans maken op een eerste druk van 'The Power To Believe In You' van Petrie van Dorp? Check dan snel het online magazine van Beauty & Lifestyle Magazine, want je kunt dit boek winnen!

Melissa Nijdam

Melissa Nijdam is kledingverkoopster en styliste, schrijft elke maand in de Beauty & Lifestyle Magazine waarin zij vertelt over interieur vanuit haar eigen perspectief in combinatie met de huidige en toekomstige woontrends. Met haar eigentijdse blik op styling neemt zij de lezers van het magazine mee in haar passie en liefde voor interieur.  

Met haar enthousiaste schrijfstijl vertelt Melissa in deze editie van het Beauty & Lifestyle Magazine alles over het aankleden van jouw tuin voor de zomer! Zelf zit Melissa midden in een tuinverbouwing, maar dat stopt haar niet om de lezers te inspireren met de leukste tuintrends. Met prachtige voorbeelden en leuke 'to do' tips laat ze zien hoe je een saaie tuin kan omtoveren tot een stralende tuin!

Mooi weer hoor... ik heb een tuintje in 'mei' hart.

Ben je benieuwd naar de leuke tips van Melissa? Je leest het allemaal in de nieuwste mei editie van Beauty & Lifestyle Magazine!

Onze Ambassadeurs