Awesome Academy #2

Geschreven door Do. You.

Zijn plankenkoorts, knikkende knietjes en het vergeten van je tekst niets nieuws voor jou? Zit jouw hoofd vol met toffe ideeën, maar vind je het moeilijk om deze goed onder woorden te brengen? Of ben jij al een tijdje bezig met grootse plannen, maar heb je ze nog niet gedeeld? De Awesome Academy gaat jou hierbij helpen! 


Op dinsdag 21 mei en 22 oktober organiseren we pitch trainingen die jouw presentatie tot de next level gaan brengen. Samen scherpen we jouw idee aan, denken we na over het grote plaatje en zorgen we ervoor dat je hierna helemaal klaar bent om de wereld te gaan veroveren.

De Awesome Foundation Almere organiseert deze trainingen om talent in de stad te helpen bij het waarmaken van hun dromen. De training wordt gegeven door echte pro's en worden afgesloten met een borrel. Heb je er dan nog geen genoeg van? 

Op 29 mei en 22 oktober worden er ook Awesome Pitch Night's georganiseerd waarbij je 1000,- euro handje contantje kan winnen met jouw awesome idee. 

Ja, zin in? meld je hier aan om een plekje te bemachtigen voor de trainingen, er zijn namelijk maar tien plekken per keer! 

Voor meer info check awesomefoundation.org onder chapter Almere: https://awesomefoundation.org/en/chapters/almere

Wil je je aanmelden voor deze trainingen? Dat kan door op deze link te klikken. Wij verwijzen je dan door naar de officiële pagina,