Bied mee voor Lock me Up op 6 maanden advertentietegoed t.w.v. € 900,00

Geschreven door Redactie

Deze week staat Ons Almere in het teken van Lock me Up - Free a girl! Onze collega is vandaag opgesloten in een kooi van 2 x 1 meter om zelf te ervaren hoe de meisjes in de prostitutie in o.a. India de hele dag op hun bed moeten doorbrengen.

Om extra donaties op te halen hebben wij een aantal banners beschikbaar gesteld voor de veiling van Lock me Up.

Wil jij ook adverteren op het grootste nieuwsplatform van Almere? Dan is dit je kans! Speciaal voor Lock me Up stelt Ons Almere een actiebanner voor 6 maanden ter beschikking. Met een bereik van ruim 400.000 brengen wij jouw boodschap graag onder de aandacht!


De actiebanner wordt vertoond in de zijkolom waar een overzicht staat van artikelen en evenementen. De banner bevat 3 slides die naar verschillende pagina’s kunnen verwijzen.

Bieden kan via: https://veiling.lockmeup.nl/veiling/6-maanden-een-actiebanner-op-ons-almere-t-w-v-e-90000/.