Update uit Gura Humorului XXL

Geschreven door Stichting Missie Gura

In de hoop dat het jullie lezers goed gaat, een samenvatting van de ontwikkelingen rondom Missie Gura. 

Maar eerst onze dank voor jullie betrokkenheid, bemoedigingen, gebeden en giften.

Thuisfront

Onze Thuisfront Commissie (TFC) draait op volle toeren. Zo zijn er in Almere diverse activiteiten geweest zoals een Paasstol-verkoop en er was een grote kraam op Koningsdag Almere; opbrengst: 755 euro voor de komende Vakantie Bijbel Club! Dank aan alle donateurs en alle harde werkers!  - Daarnaast is de TFC op zoek naar een bredere achterban als het gaat om de bekendheid van Missie Gura. Lijkt je een info-avond leuk, nodig ons dan uit voor een presentatie! Lijkt het je mooi om mee te draaien met de Thuisfront Commissie: zeer welkom, meld je even aan: tfc@missiegura.nl


 

Verbouwen

Het klusteam dat 1 maart op bezoek was in Gura Humorului, heeft alle voorbereidingen gereed! Het betreft nieuw electra, zolderisolatie- en renovatie en een herindeling van de begane grond. Alles is ingetekend en begroot. Als het 2e woonhuis aangekocht is (zie volgende alinea), kan er met de renovatie gestart worden. Wil je betrokken raken, ANBI-geven of een weekje komen klussen, laat het ons echt weten dan maken we een mooi plan voor je! 



>> NIEUW ADRES: Stefan Cel mare 59, Gura Humorului, 725300, Suceava, Romania <<
 

Wachtend op de buren

Qua pand (gebouw) in Gura is het nu als volgt: we bezitten alle grond, de helft van het woonhuis, de tuin, de garage, de zomerkeuken en een grote schuur. De buren beloofden te vertrekken maar daar zijn wat complicaties rondom hun volgende huis. Zodra ze weg kunnen hopen we in hun deel te gaan wonen en het huidige deel in te richten voor het missie-werk. We zullen binnenkort een filmpje sturen van het pand en het terrein!

Huisvesting

Vorige week passeerde de verkoop van ons Almeerse huis bij de notaris en stond jl. vrijdag het geld op onze rekening. De resterende hypotheek en de makelaarskosten gingen er af, een krediet, een lening en financieringen voor het huis in Gura konden we allemaal terugbetalen (dank mensen!) en nu zijn we, na 28 jaar, financieel ‘vrij’. Geld dat nu binnenkomt verdwijnt niet meer in een ‘zwart gat’ maar is voor ons onderhoud en Missie Gura. Dank aan God, dit is zo bijzonder voor ons; we moesten er een avondje van bijkomen. 

Update uit Gura Humorului XXL

 

Onze Ambassadeurs