Supporters dag Almeerse Stichting Missie Gura

Geschreven door Redactie

Presentatie over kinderwerk in Roemenië


Op zaterdag 23 november a.s. zal de Almeerse stichting Missie Gura haar kinderwerk in Roemenië presenteren. In de Levend Water Kerk (Parkwijklaan 44, Almere) zullen, tussen 16:00 uur en 18:00 uur, alle aspecten van het onlangs opgestarte werk in een zeer gevarieerd programma aan bod komen.  

Ook veldwerkers Paul & Daphne Wolters zullen aanwezig zijn; zij emigreerden voor dit werk (begin van dit jaar) vanuit Almere naar het Noordoosten van Roemenië. Vanuit hun christelijk geloof ervaren zij de roeping om het werk daarop te bouwen; ze organiseerden al diverse activiteiten voor de kinderen in hun stad Gura Humorului, zoals Vakantie Bijbel Weken en Kinder Bijbel Clubs.

Ze krijgen daarbij hulp van Nederlandse- en Roemeense vrijwilligers. Vanuit Almere zorgt een Thuisfront Commissie voor (fin.) ondersteuning in de vorm van diverse sponsoracties zoals Fashion Sales, Speelgoedbeurzen en ander moois; en er is natuurlijk een professioneel bestuur. De toegang voor deze middag is gratis en na afloop is er gelegenheid voor hapjes & drankjes, én het kennismaken met de mensen van de Stichting Missie Gura.


Onze Ambassadeurs