Almere in video, audio en duizenden woorden

Geschreven door Redactie

Dagelijks zijn er tientallen artikelen te lezen over de meest actuele gebeurtenissen in Almere. Ook zijn er diverse podcasts en video's over de stad. Maar wat vinden Almeerders het prettigst om naar te kijken of te luisteren? Kortom, lezen Almeerders liever over wat er gebeurt in de stad? Of kan een podcast ook heel interessant zijn? Stichting 1Almere is benieuwd naar jouw lees-, kijk- en luisterervaringen. 

Stem mee

Op 1Almere.nl kun je laten weten op welke manier je graag op de hoogte blijft. Is dat bijvoorbeeld door middel van krantenartikelen, podcasts, video's op YouTube of via online nieuwsartikelen? Er kan ook nog gestemd worden op de poll over een lokale omroep in Almere. De poll luidt: “Hebben Almeerders behoefte aan een lokale omroep?”

Eerder gaven Almeerders hun mening in de rubriek ‘Straatpeil‘.