Laatste Tiny Housing Experience

Geschreven door Redactie

Wil jij alles weten over het wonen in een tiny house? Dan moet je snel zijn! 31 mei is namelijk de laatste Tiny Housing Experience. Dit wordt georganiseerd door KAF. 


Een jaar geleden kwam gemeente Almere met het initiatief voor de Bouwexpo Tiny Housing in Poort. Er waren veel geïnteresseerde, namelijk ruim 5000. Deze personen bezochten de rondleidingen en workshops. 


Een bewoner van een Wikkelhouse (tiny house) verteld dat het niet alleen over het wonen gaat, maar ook over eenvoud en vrijheid, geld en milieu. Met een tiny house vindt zij haar leven veel eenvoudiger en comfortabeler. 

In de lezing deelt deze bewoonster haar ervaringen. Zij is ten slotte een tiny house woonpionier. Ook wordt er door de programmamanager van Bouwexpo Tiny Housing praktische tips gegeven over hoe bezoekers zelf een tiny house kunnen bouwen. De experience eindigt met een rondleiding door de Tiny Buurtje in Poort.

Projectleider van KAF is nog steeds verbaasd dat er zoveel interesse is voor dit project. Er komen bezoekers vanuit alle provincies. Hij verteld dat niet alleen jonge mensen, maar ook volwassenen tegenwoordig anders tegen wonen aankijken. 


De laatste experience is vrijdag 13 mei vanaf 11:30. Voor meer informatie klik je hier! (Klik!) 


Onze Ambassadeurs