Naam vrijgegeven van schutter

Geschreven door Redactie

Onlangs is er in Amsterdam een 25 jarige Almeerse jongen doodgeschoten. Dit gebeurde na een stapavond in een parkeergarage. De verdachte had 24 uur om zich te melden bij de politie, anders werd zijn identiteit vrijgegeven. 


De verdachte gaf geen gehoor aan de politie, en daarom hebben zij besloten zijn naam vrij te geven. Het gaat om de 20 jarige Erxinio Luntungan uit Amsterdam. 


Na het schietincident heeft de recherche informatie gekregen dat Luntungan zijn kleding zou hebben verbrand. Het is onbekend om welke kleding dit gaat. Zie je deze gevaarlijke jongen? Dan raad de politie aan om direct 112 te bellen, en niet zelf op hem af te stappen. 

De Almeerder werd in de nacht van 17 op 18 mei neergeschoten in The Bank, een parkeergarage in de Amstelstraat. Er is geen duidelijk motief, maar vermoedelijk was er een ruzie ontstaan bij de parkeerautomaat. Gefferie is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. 

Na de schietpartij zijn er 3 mannen en 1 vrouw aangehouden, maar zij bleken geen verdachten te zijn. De politie heeft Luntungan nog niet kunnen aanhouden, ondanks een aantal invallen op meerdere locaties. 

Onze Ambassadeurs