Flevo Makelaars richt zich ook op huurmarkt

Geschreven door Redactie

Flevo Makelaars richt zich naast het verkopen, aankopen, taxeren en financieren ook op de aan- en verhuur van woningen. 

Flevo Makelaars is al sinds de start van het kantoor bezig om het makelaars vak anders en beter uit te oefenen. Meer beweging en meer resultaat, tegen een scherp tarief. Ook voor het huren of verhuren van een woning kan men bij Flevo Makelaars terecht. “Of het nu gaat om een studentenflatje, een luxe appartement of een eengezinswoning, wij zijn van alle markten thuis”, vertelt John Balk, aan- en verhuurmakelaar bij Flevo Makelaars.

Een makelaar kan veel werk uit handen nemen bij het zoeken naar een huurwoning. “Er is een enorme krapte op de woningmarkt en het kost woningzoekenden veel tijd om het aanbod in de gaten te houden en daarop te reageren. Wij kunnen die taken op ons nemen”, aldus Balk. “Voor iemand die zijn woning wil verhuren is het bovendien belangrijk dat wij de volledige screening van potentiële huurders hebben gedaan.” Verder nemen wij voor de eigenaar eventueel het volledige beheer van de woning over zodat hij of zij “ zorgeloos kan verhuren”.

Flevo Makelaars is gevestigd aan het Westeinde 2a in Almere Buiten. Meer informatie via 036 – 2024202, info@flevoverhuurmakelaars.nl of www.flevoverhuurmakelaars.nl.


Onze Ambassadeurs