999 Games verlengt Outlet Sale-pakket online!

Geschreven door Redactie

Heb je het afgelopen weekend onze Outlet Sale gemist? Niet getreurd! Ook deze keer verlengt 999 Games  het Outlet Sale-pakket verder online!


Deze spectaculaire aanbieding van 10 spellen met maar liefst 70% korting is nu te bestellen. Wees er snel bij, want OP = OP!

Bij het bestellen van het pakket op 999 Games voor 15:00 uur, heb je het pakket de volgende dag al in huis! Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland en België. 

Het pakket

In het pakket zitten totaal tien spellen! Alle spellen zijn vanaf zes jaar en ouder gemakkelijk te spelen. Enkele spellen zijn al de spelen vanaf 1 deelnemer. Lees hieronder verder om te zien welke spelen in het pakket zitten.

  • Love Letter

Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Probeer als laatste over te blijven of zorg ervoor dat je de rol hebt die het dichtst bij de prinses staat. Superverslavend!


  • Ik wil koekjes 

Snel zoekspel voor jong en oud! Je bent een lief monster die op zoek moet naar het juiste toetje. Wie vindt er als eerste 5?

  • Commando Pinkelen 

Reactiespel voor grote groepen. Alle spelers, met uitzondering van de spelleider, tokkelen op tafel. Als de spelleider een commando roept, een kleur of een symbool, moeten de spelers zo snel mogelijk hun hand op de juiste kaart leggen.

  • 4 seasons 

Tactisch slagenspel voor 3 of 4 spelers. Voorspel met 2 of 3 kaarten uit je hand hoeveel slagen je gaat halen. Laat je de andere spelers zien hoeveel slagen je wilt halen, dan kun je een mooie bonus verdienen. Met spannende teamvariant!

  • 7 Geitjes 

De 7 Geitjes Eenvoudig dobbelspelletje voor gezinnen met jonge kinderen. Dobbel je gespeelde kaarten om ze kwijt te raken. Wolven laten je kaarten weggeven. Vol risico en geluk.


  • Fantasy Warriors 

Warriors is een kaartspel met dobbelstenen en een fantasie-thema.


  • Fantasy Warriors Draken Komen 

Met "De Draken komen!" - de eerste uitbreidingsset voor Fantasy Warriors - kun je de machtsstrijd voor altijd in je voordeel beslissen. Verpletter je opponenten en breek door hun verdedigingslinies, maar pas op: misschien kennen zij ook een aantal van deze gemene creaturen. Het basisspel Fantasy Warriors is nodig om te spelen. Met de uitbreiding "De Draken komen" is Fantasy Warriors te spelen met 2 tot 6 spelers!


  • Nosferatu 

Spannend, interactief rollenkaartspel. Het vampiersteam probeert zo snel mogelijk 5 keer te bijten, terwijl de jagers proberen om de vampier te ontmaskeren. Sfeervol en gezellig kaartspel voor mensen met stalen zenuwen!


  • Ludo 

Het klassieke bordspel in miniformaat. Breng je 4 pionnen zo snel mogelijk 'thuis' en voorkom dat je onderweg geslagen wordt.


  • Battle Ships 

Breng de vloot van je tegenstander tot zinken door logisch nadenken en gewetenloos gokken. De klassieker voor 2 spelers in miniformaat!

Onze Ambassadeurs