Tomin Foodtruck is dé Foodtruck van Almere

Geschreven door Redactie

Oh oh, wat zijn de broodjes van Manouche toch lekker! Van sappige kipdij Saté Ajam met heerlijke huisgemaakte satésaus en komkommerzuur tot een heerlijke runderburger of sweet potato falafel.

Maak kennis met de nieuwe foodtruck van Tomin Groep! Waar biologische- en streekproducten worden omgetoverd tot de lekkerste gerechten.

Keurmerken 

Manouche heeft een passie voor biologisch eten en tovert in een mum van tijd de lekkerste gerechten tevoorschijn in de foodtruck. Tevens werkt Manouche met het lekker leven en scharrel keurmerk. Goed voor het milieu, mens en dier, hart en ziel! De ingrediënten voor de producten komen zoveel mogelijk uit de regio. Tomin Groep werkt graag samen met lokale ondernemers.


Alle producten en ingrediënten worden vers bereid!  



Foodtruck huren?  

De foodtruck kan ook gehuurd worden voor evenementen! Heb je een evenement en wil je uitpakken met de catering? Loop eens langs bij Manouche of benader Manouche via Instagram, samen maakt zij graag met jou een smakelijk voorstel! Het menu is aan te passen aan de wensen van de klant. Manouche Kemper, Chef foodtruck, bespreekt graag met jou de mogelijkheden!



Binnenkort meer... 

De foodtruck is binnenkort ook in Almere Buiten te vinden! Vanaf 1 juli 2019 staat Manouche met haar foodtruck op de markt van Almere-Buiten.



Hmm, wij krijgen er honger van! Kom jij binnenkort ook een broodje eten? 

Onze Ambassadeurs