Haddack Watersport Housewarming

Geschreven door Redactie

Haddock Watersport gooit zaterdag 15 juni haar deuren open op de nieuwe locatie!

Natuurlijk gratis entree voor iedereen die het leuk vind om kennis te maken met alles wat Haddock Watersport te bieden heeft.

Activiteiten

Vanaf twaalf uur 's middags is iedereen van harte welkom om diverse watersporten gratis uit te proberen. Heb je bijvoorbeeld altijd al een keer willen zeilen of wil je het windsurfen proeven? Kom langs en ontmoet onze instructeurs. Ook de kano's en supplanken liggen klaar om die dag het water op te gaan. 

Tevens regelt Haddock Watersport een spelletjesplein mét springkussen. Dit alles gebeurd natuurlijk onder leiding van een enthousiast team. 


Eten en drinken


In de Beachbar zijn zomerse drankjes en lekkere hapjes te vinden. de horeca toppers helpen je graag aan een unieke beleving in de Beachbar!


Tot 16.00 uur kan iedereen gratis meedoen aan alle activiteiten. Daarna is het sportieve gedeelte voorbij, maar blijft de beachbar open tot 20.00 uur en gaat de barbecue aan.


Ook Windfoilen Nederland en Windsurfvereniging Almere Centraal, waarmee we de nieuwe locatie delen, zijn op deze dag aanwezig.