Hardware Expert is dé computerwinkel van Almere

Geschreven door Redactie

Met meer dan 15 jaar ervaring is Hardware Expert dé computerwinkel voor jong en oud. 

Bij Hardware Expert kun je terecht voor nieuwe laptops en computers, computer onderdelen, reparaties en nog veel meer! Je beleefd het wel op www.hardware-expert.nl.

Heb je problemen met je computer of laptop en heb je daar hulp bij nodig? Bij Hardware Expert ben je verzekerd van een vaste lage prijs. Hardware Expert is altijd transparant naar haar klanten door van te voren aan te geven want de eventuele kosten zijn. Je kunt gemakkelijk kijken op de eigen 'menukaart'. Benieuwd naar wat jouw kosten zullen zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Hardware Expert. 

Refurbished 

Refurbished betekent in het Engels 'Gereviseerd'. In de IT- en computerwereld is dit een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Hardware Expert verkoopt ook tweedehands elektronische apparaten. Van telefoons tot laptops ben je bij Hardware Expert op het juiste adres. 

Jaarlijks zijn er wereldwijd miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops zoals iPhones, iPads en MacBooks, welke worden gemaakt en gekocht door verschillende gebruikers. Hardware Expert is gespecialiseerd in het opkopen en/of refurbishen van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afgeschreven goederen voor bedrijven en consumenten. Deze producten worden dan door Hardware Expert gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten die Hardware Expert online aanbied? Klik dan op de volgende link om een kijkje te nemen!

Computerhulp aan huis

Ben je in de gelegenheid om langs te komen of lukt het je niet om de elektronische apparaten naar Hardware Expert te brengen? Ook voor computerhulp aan huis ben je bij Hardware Expert aan het juiste adres! Hardware Expert helpt je graag met je problemen aan huis. 

Maak gemakkelijk een afspraak met de technische dienst via 036-7112370 en hun gespecialiseerde vakmannen komen bij je langs!

Wil je weten welke prijzen Hardware Expert hanteert? Klik dan op deze link om doorverwezen te worden naar de websitepagina. 


RSeats

Hardware Expert is ook gespecialiseerd in het verkopen van Game Wear. Zo kun je hier ook terecht voor je eigen RSeat racestoel!

Al vanaf €799,00 heb je een stoere racestoel in huis. Neem snel een kijkje via de volgende link. 


Onze Ambassadeurs