Rosita's nieuwe hoofdsponsor Open 35+ LTC Waterwijk

Geschreven door Restaurant Rosita's

Elk jaar organiseert tennisvereniging LTC Waterwijk in week 35 het Open 35+ tennistoernooi. Dit tennistoernooi staat bekend om één van de gezelligste toernooien van Almere en is het enige toernooi voor uitsluitend deelnemers van 35 jaar of ouder.

De wedstrijden worden op uitstekend onderhouden gravelbanen van LTC Waterwijk afgewerkt

De afgelopen 6 jaren was de hoofdsponsor Smikky Chocolaterie en heette het toernooi Smikky Open 35+. De naam Smikky Open is een begrip geworden en stond bekend om de snoeppotten en de vele extraatjes, zoals hapjes, elke avond lekkere maaltijden, af en toe wat gekkigheid van de organisatie en de lekkere zomeravonden. Maar Smikky stopte er mee en dus ging LTC Waterwijk op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

"Smikky Open" wordt "Rosita's Open 35+"

Die werd gevonden. Het Mexicaanse restaurant Rosita's in Almere Stad is de nieuwe sponsor en naamgever van het Open 35+ toernooi van LTC Waterwijk!

Nieuwe naam : Rosita's Open 35+

Rosita’s is hèt Mexicaanse restaurant van Almere. Het restaurant is in juli 2015 geopend en daarmee maken uw gastvrouw Sonja en chefkok Ton hun droom waar. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij topkoks tijdens hun vele reizen door Mexico, brengen zij de meest smaakvolle recepten nu naar hun restaurant aan de Koopmanstraat 5. De authentieke Mexicaanse ervaring staat centraal bij Rosita’s met een menukaart vol heerlijke traditionele gerechten, lekkere cocktails en sangria.

Sonja en Ton zijn razend enthousiast.  Ze zien aansluiting bij het 35+ toernooi: de gezelligheid en de sfeer is ook iets dat past bij de gezellige ongedwongen sfeer in het restaurant.

LTC Waterwijk is blij met de nieuwe sponsor, de naamgever en de organisatie is van plan er weer een top week van te maken voor deelnemers en toeschouwers!